У центрі Києва 15 жовтня закриють метро: подробиці

У центральній частині столиці 15 жовтня очікується закриття ряду станцій метрополітену

У центральній частині української столиці 15 жовтня очікується закриття ряду станцій метрополітену в зв'язку з проведенням футбольного матчу на НСК "Олімпійський". Про це повідомили в прес-службі комунального підприємства "Київський метрополітен".

Відомо, що через проведення футбольного матчу 15 жовтня, який розпочнеться о 17:00 можливі обмеження на вхід на станціях метро "Олімпійська", "Палац спорту" і "Площа Льва Толстого" перед початком поєдинку і після його проведення. Дані заходи необхідні з міркувань безпеки, щоб уникнути скупчення людей на станціях.

Нагадаємо, що в Києві почали підготовку до будівництва Подільсько-Вигурівської лінії метро, яка з'єднає Кільцеву дорогу з житловим масивом Троєщина.

Четверту гілку метрополітену в Києві будуватимуть окремими ділянками. На новій лінії метро на Троєщину затвердили шість станцій і їх назви, дві з них - з пересадками: "Глибочицька" з переходом на станцію метро "Лук'янівська" і "Подільська" з пересадкою на станцію метро "Тараса Шевченка". Ще чотири нові станції - "Суднобудівна", "Труханів острів", "Затока Десенка" і "Райдужна".

Першим з ділянок метро на Троєщину почнуть будувати ділянку від станції "Глибочицька" до станції "Райдужна". У столиці вже йдуть будівельні роботи зі зведення метро на Подільському мостовому переході, який з'єднає правий та лівий береги Києва.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Василий

13 жовтня 2021, 15:08

Когда построите - тогда и порадуйте киевлян.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися