У Києві продовжують кардинально міняти проїзд в транспорті: подробиці

У столиці продовжують боротьбу з недобросовісними приватними перевізниками

Столична влада продовжує кардинально міняти громадський транспорт міста і боротися з недобросовісними приватними перевізниками Києва. Про це на своєму Telegram-каналі повідомив заступник голови Київської міської державної адміністрації Костянтин Усов.

За його словами, за 12 жовтня столиця розірвала договори з декількома приватними перевізниками - отже з вулиць столиці пропадуть 62 одиниці транспорту з підробленими документами. Він зазначив, що у перевізників виявили махінації з документами при проходженні конкурсу.

Нагадаємо, що на лівому березі української столиці тимчасово змінили рух ряду міських автобусних маршрутів через проведення ремонтних робіт на Лісовому масиві. На перехресті вулиць Мурманська і Кіото проводитимуть роботи з прокладання інженерних мереж. Будуть змінені маршрути автобусів під номерами 10, 11, 11Д, 33, 79, 81 і 258.

Маршрути №№10 і 258 їхатимуть від селища Рибний до вулиці Мурманській через Броварський проспект і далі за встановленим маршрутом. Автобуси №№11 і 11Д йтимуть від селища Биківня до вулиці Мурманській через Броварський проспект і вулицю Кіото, а далі по маршруту.

Автобус №33 йтиме від вулиці Кіото через вулиці Кубанської України, Космонавта Волкова, Лесной проспект, вулицю Мілютенка і до вулиці Кіото. Маршрут №79 курсуватиме від вулиці Каштановій через вулиці Кіото, Мілютенка, Шолом-Алейхема і Кубанської України, а далі за встановленим маршрутом. Автобус №81 йтиме від вулиці Кіото через Лісовий проспект, вулицю Космонавта Волкова, Кубанської України і до Кіото.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.

Джерело: https://t.me/usov_ua/155


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися