Коли в Києві включать опалення: умови

Коли температура повітря буде менше 8 градусів протягом трьох днів

У Київській міській державній адміністрації розповіли, коли в столиці включать опалення в житлових будинках. Так, за правилом, опалювальний сезон почнеться, коли температура повітря буде менш як 8 градусів протягом трьох днів. Про це повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелєєв.

Він уточнив, що з 1 жовтня опалення увімкнули в школах, дитсадках, лікарнях, про що писали "Коментарі". Для киян та всіх українців зараз дуже актуальна вартість природного газу, яка вже у вісім разів вище, ніж в минулому році. У минулому році Кличко заявляв, що для повного запуску централізованої системи, протяжність якої 27 тисяч кілометрів до майже 12 тисяч будинків влади була потрібна приблизно тиждень.

"З приводу житлового фонду. Діють норми, що опалювальний сезон починається тоді, коли середньодобова температура менше 8 протягом трьох діб. Ми плануємо дотримуватися цих норм і моніторити погоду. На сьогоднішній день ми не маємо таких показників. Говорити про початок опалювального сезону рано" , - заявив Пантелєєв.

Він зазначив, що що столиця технічно готова до старту опалювального сезону.

 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


ВВ

16 жовтня 2021, 12:06

Клычко есть клычко. Сами выбрали теперь терпите...

Имя

16 жовтня 2021, 11:34

Вот мы и платить за отопление будем тогда когда в этой продажной вороватой стране $ будет стоить ниже 8 гривен на протяжении 3 лет ;) хоть я и думаю что тем садомазахистам которые дважды голосовали за боксёрскую грушу, такие издевательства над народом очень даже нравятся, они же блин садомазохисты, зомби под влиянием средств массовой информации)))

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися