У Києві розповіли про роботу метро в разі локдауну: подробиці

У столичному метрополітені розповіли про роботу в разі посилення карантину

У київському метрополітені розповіли про режим своєї роботи в разі посилення карантинних обмежень, пов'язаних з пандемією COVID-19 в місті. Про це повідомили у пресслужбі комунального підприємства "Київський метрополітен", передає видання "Сегодня".

Повідомляється, що в метрополітені заявили, що поки не отримували документів з приводу можливих обмежень на поїздки. Однак, як тільки такий документ надійде, - підприємство одразу підготує відповідний план дій.

У Київській міській державній адміністрації заявили, що зупинка роботи підземки - це крайній захід, на яку підуть в разі виходу з-під контролю ситуації із захворюваністю на COVID-19.

Нагадаємо, що в центральній частині української столиці 15 жовтня очікується закриття ряду станцій метрополітену у зв'язку з проведенням футбольного матчу на НСК "Олімпійський". Про це повідомили у пресслужбі комунального підприємства "Київський метрополітен".

Відомо, що через проведення футбольного матчу 15 жовтня, який розпочнеться о 17:00 можливі обмеження на вхід на станціях метро "Олімпійська", "Палац спорту" і "Площа Льва Толстого" перед початком поєдинку і після його проведення. Ці заходи необхідні з міркувань безпеки, щоб уникнути скупчення людей на станціях.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.

Читайте также