У КМДА розповіли про зміни в будівництві Подільсько-Воскресенського мосту

У КМДА розповіли про зміни в будівництві Подільсько-Воскресенського моста на Троєщину

Столична влада зробила важливу заяву по будівництву Подільсько-Воскресенського моста, який повинен з'єднати Троєщину і Воскресенку з Подолом. Про це розповів заступник голови Київської міської державної адміністрації Олександр Густелєв, передає офіційний сайт КМДА.

За його словами, був затверджений новий проєкт будівництва переправи, який передбачає будівництво ще одного заїзду та з'їзду на Троєщині. Зміни допоможуть організувати більш зручне пересування. Чиновник зазначив, що документ передбачає зведення чергового з'їзду на вулиці Оноре Де Бальзака.

Нагадаємо, що на лівому березі української столиці через проведення планових ремонтних робіт тимчасово змінять рух деяких трамвайних маршрутів, ще низка трамваїв зупинить рух повністю. Про це повідомили у пресслужбі комунального підприємства "Київпастранс".

Відомо, що до 30 грудня 2021 року буде внесено зміни до маршрутів трамваїв під номерами 8, 22 і 29, а також закрито рух трамваїв під номерами 28Д і 33К. Причиною стали роботи по реконструкції трамвайних колій на вулиці Гната Хоткевича. Рух трамваїв буде організовано таким чином:

- маршрут № 8 - від станції метро "Позняки" до Дарницького ТРЕД, для зручності пасажирів маршрут перейменували на 8К;

- маршрут № 22 на ділянках від заводу залізобетонних конструкцій до Дарницького ТРЕД буде називатися 22К, а від бульвару Перова до станції метро "Лісова" - 22А;

- маршрут № 29 - від станції метро "Бориспільська" до Дарницького ТРЕД буде називатися 29К.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися