У Києві проходить артфестиваль

Захід проходить 16 і 17 жовтня

Жителів столиці запрошують на фестиваль творчості, який проходить 16 і 17 жовтня в ТРЦ Retroville.

У заході беруть участь відомі художники та креативні столичні студії. Всі бажаючі зможуть ознайомитися з різними художніми напрямами та дізнатися багато корисної інформації від професіоналів свого справа.

У програму фестивалю входять творчі майстер-класи як для дітей, так і для дорослих, шоу і презентації, різноманітні вікторини та конкурси, вистави та багато іншого.

Також в ході заходу будуть стендап-шоу, зустрічі з артистами та письменниками, демонстрація українського кіно, виступи театральних колективів. Для всіх любителів яскравий і барвистих Селфі будуть облаштовані фотозони.

Фестиваль проходить 16 і 17 жовтня в ТРЦ Retroville за адресою проспект Правди, 47. Час проведення — з 13:00 до 17:00. Вхід вільний для всіх бажаючих.

picture


Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що на Співочому полі стартує фестиваль мистецтв. На фестивалі учасники та гості зможуть долучитися до створення демонстраційного панно "Київські розписи". Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що киян і гостей міста запрошують на останню в цьому році квіткову експозицію. Детальніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися