У Києві скасували рейси міської електрички: причина

У столиці скасували ряд рейсів київської міської електрички з технічних причин

Столичні транспортники відмінили ряд рейсів київської міської електрички - кілька рейсів перестануть ходити 18 жовтня. Причиною зупинки стали технічні неполадки. Про це повідомили в прес-службі комунального підприємства "Київпастранс".

Відомо, що 18 жовтня з технічних причин скасовуються рейси київської міської електрички під номерами 7304, 7311-7312 і 7319. Комунальники принесли вибачення за тимчасові труднощі і негаразди.

Нагадаємо, що раніше в київському метрополітені розповіли про режим своєї роботи в разі посилення карантинних обмежень, пов'язаних з пандемією COVID-19 в місті. Про це повідомили в прес-службі комунального підприємства "Київський метрополітен".

Повідомляється, що в метрополітені заявили, що поки не отримували документів з приводу можливих обмежень на поїздки. Однак, як тільки такий документ надійде - підприємство одразу підготує відповідний план дій.

У Київській міській державній адміністрації заявили, що зупинка роботи підземки - це крайній захід, на яку підуть в разі виходу з-під контролю ситуації із захворюваністю на COVID-19.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Алексей

18 жовтня 2021, 20:10

Доля правды в этих словах есть

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися