У Києві масово відключили світло: список адрес

У столиці 18 жовтня масово відключили світло через проведення планових робіт

У різних районах столиці 18 жовтня відбудуться масові відключення електроенергії - причиною стане проведення ремонтних робіт, без світла залишаться тисячі людей. Про це повідомили на офіційному сайті компанії "ДТЕК Київські електромережі".

Відомо, що постачання буде відключено в будинках Голосіївського, Печерського, Оболонського та інших районах Києва. Також світла не буде на лівому березі. Без електропостачання будуть сидіти житлові будинки, офіси та інші установи.

Повний список адрес, а також графік відключень можна побачити за посиланням .

Нагадаємо, що в столиці несподівано змінилися тарифи на комунальні послуги - мова йде про зниження цін на опалення і гарячу воду для побутових споживачів від "Київтеплоенерго.

Національна комісія з державного регулювання у сферах енергетики та житлово-комунальних послуг збільшила тарифи на виробництво тепла для "Київтеплоенерго" і ряду інших компаній.

Тарифи на тепло і гарячу воду для побутових споживачів-клієнтів "Київтеплоенерго" знизилися на 4 відсотки - тепер необхідно платити 900,67 гривень за Гкал. Тарифне підвищення лягає на непобутових споживачів, а саме - промисловість, бюджетні та релігійні організації.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Потап

18 жовтня 2021, 11:00

Ебаные вы в рот. Где рабочая ссылка на графики отключения электричества?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися