У КМДА назвали точну дату початку опалювального сезону в Києві

У КМДА назвали точну дату включення опалення в багатоквартирних будинках столиці

Столична влада назвала точну дату початку опалювального сезону місті для жителів багатоквартирних та інших житлових будинків. Про це повідомив заступник голови Київської міської державної адміністрації Петро Пантелєєв, передає видання "Великий Київ".

Відомо, що опалення вже запустили в школах, лікарнях і дитячих садках. У житлових будинках планується включити тепло в суботу - 23 жовтня. Згідно з правилами, опалення включається, коли середньодобова температура тримається на рівні восьми градусів більше трьох діб.

Нагадаємо, що для жителів столиці різко зросли тарифи на газопостачання на жовтень 2021 року - приватні компанії-постачальники підвищили місячні ціни на блакитне паливо. Річні ж плани не змінилися і є більш вигідними. Про це стало відомо з даних на сайтах компаній.

Компанія "Кіевгазенерджі" підвищила ціну на газ в жовтні до 30,50 гривень за кубічний метр, у вересні вони продавали блакитне паливо по 19,80 гривні. Клієнтам компанії "ТАС Енергія країни" доведеться заплатити 30,06 гривень за кубометр, ціна у вересні становила 20,96 гривень. Місячний тариф компанії "YASNO" становить 12 гривень за кубометр на жовтень. Більшість постачальників відмовилися від місячних тарифів, залишивши тільки річний. Компанії встановили річні ціни в середньому по 9 гривень за кубометр газу.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися