У Києві завершили другий етап реконструкції Пейзажної алеї: як вона виглядає (ФОТО, ВІДЕО)

Уже в наступному році робочі приступлять до робіт по реконструкції третьої черги Пейзажної алеї

У столиці після реконструкції відкрили другу чергу Пейзажної алеї. Про це повідомляє пресслужба Київської міської державної адміністрації.

Реконструкція другої черги була розпочата минулого року. За цей час робітники привели в порядок територію на схилах і нижньому плато, яка за довгі роки перетворилася в покинуте місце. Мер міста Віталій Кличко відзначає, що тепер це місце стало сучасною зоною відпочинку європейського рівня.

picture

Також в рамках реконструкції облаштували верхню і нижню тераси схилу. Були поставлені сходи на Воздвиженці, які мають чорну підсвічування.

На алеї було встановлено нове гранітне покриття, яким замінили старий асфальт. Була зроблена дощова каналізація, система поливу газонів. Разом з тим на території алеї встановили нові лавочки. До слова, довжина найбільшої лавки становить 50 метрів.

picture

В ході реконструкції робітники встановили LED-освітлення і декоративне підсвічування артоб'єктів. Крім того, на території Пейзажної алеї тепер ведеться відеоспостереження. На променаді також з'явилися тривожні кнопки.

picture

На всіх заїздах на пішохідну зону встановили 30 автоматичних болард. Розширили та вхід на алею з боку Історичного музею і Десятинної церкви. Також зробили зону відпочинку більш комфортною для маломобільних груп населення.

Віталій Кличко зазначив, що вже в наступному році робочі приступлять до робіт по реконструкції третьої черги Пейзажній алеї.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що в столиці з'явився спорткомплекс просто неба. Тут у всіх любителів спорту є можливість абсолютно безкоштовно зайнятися гімнастикою, бойовими мистецтвами, а також workout і crossfit. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що в Києві будують новий парк. У Мережі вже опублікували фотографії з місця будівельних робіт. Детальніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися