У столиці з'явився спорткомплекс під відкритим небом (ФОТО)

У Києві додалася ще одна локація, де можна зайнятися спортом

У Деснянському районі Києва відкрили новий спортивний комплекс під назвою "Street Fight". У ньому зможуть займатися як діти, так і дорослі. Про це повідомляється на сторінці Деснянської районної державної адміністрації в Facebook.

За словами джерела, спортивний майданчик розташована по вулиці Курчатова, 19. Тут у всіх любителів спорту є можливість абсолютно безкоштовно зайнятися гімнастикою, бойовими мистецтвами, а також workout і crossfit.

picture

Проєкт був реалізований за програмою Громадської бюджету 2021 року завдяки жителям Деснянського району, які віддали свої голоси за будівництво спортивного майданчика. Авторами проєкту стали керівник Благодійного фонду "Підтримки Спортсменів" Горбач Олена та активісти Лісового масиву "Дзюдо майстер", Сергій Снопков — помічник депутата Зубко, а також в.о. начальника Управління у справах молоді та спорту Деснянської РДА Максим Бриль.

picture

Під час відкриття були проведені конкурси та розіграні між учасниками змагань кубки та медалі.

picture

Спортивний майданчик буде відкрита щодня з 10:00 до 22:00. У разі, якщо є необхідність займатися в інший час, можна звернутися за вказаними на стенді телефонами для розв'язання цього питання.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував про те, що в Дарницькому районі Києва, біля затоки Берковщина будують парк під назвою "Прибережний". Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що в Київській області відкрили новий парк. Незабаром це місце для відпочинку поповниться майданчиком для занять спортом, а також тут буде літній амфітеатр. Детальніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися