У Київській області відкрили новий парк: як він виглядає (ФОТО)

Боротьба громадськості за це місце тривала довгих чотири роки

В смт Гостомель, що в Київській області, відбулася подія, на яку довгий час чекали всі місцеві жителі, — відкриття нового парку. Йому дали назву "Щасливий". Про це повідомляє видання "Пульс".

За інформацією джерела, парк був створений всього за два місяці. Однак боротьба за це місце тривала довгих чотири роки. Тоді територію соснового лісу хотіли забудувати, але небайдужі жителі смт врятували це місце, щоб перетворити його на парк.

picture

На цій території для відпочинку зробили доріжки для прогулянок, майданчики, а також зону для скейтерів. Незабаром парк поповниться майданчиком для занять спортом, а також тут буде літній амфітеатр.

picture

Під час відкриття "Щасливого" виступив голова Гостомельської ради й зазначив, що на території парку було висаджено понад 8000 дерев і це не межа, незабаром висадка рослин продовжиться.

picture

Також на відкритті виступив голова Бучанської районної адміністрації. Він підкреслив, що парк "Щасливий" - це тепер візитна картка Гостомеля.



Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував про те, що у Святошинському районі відкрили сквер. В оновленому парку з'явився пам'ятний знак святошинцям, загиблим в АТО й на Сході України. Детальніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що в чотирьох районах Києва облаштують нові сквери. Їх планують зробити сучасними просторами для відпочинку і дозвілля киян та гостей столиці. Детальніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися