У Святошинському районі відкрили сквер (ФОТО)

У столиці після проведення капітального ремонту слідом за сквером на вулиці Генерала Наумова, 31-33 відкрили сквер на вулиці Чорнобильській, 12. Про це повідомляється на сторінці КО "Київзеленбуд" в Facebook.

Відкриття відбулося сьогодні, 13 жовтня. За словами джерела, в оновленому парку з'явився пам'ятний знак святошинців, загиблим в АТО на Сході України. Під час відкриття також вшанували пам'ять загиблих захисників і захисниць України.

picture

В ході капітального ремонту скверу робітники встановили з фігурних елементів мощення широку алею, яка веде до меморіального каменя. За ним встановлено новий флагшток.

picture

Крім того, на території парку були встановлені нові лавки та урни, зроблені доріжки, висаджено 35 кущів спіреї Голд, а біля пам'ятного знака висаджені туї та близько 170 кущів хризантем. Відзначається, що приблизно половина території всього скверу зараз займає посівної газон.

У пресслужбі "Київзеленбуду" опублікували фотографії з оновленого скверу.

picture


Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що в Києві відкрили оновлений після капітального ремонту сквер. У парку з'явилася спортмайданчик з тренажерами, спортивне поле, столи з шаховими дошками, дитячий майданчик для дітей, а також екозона. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що район Золотих Воріт потрапив у 20-ку кращих районів світу версією британського журналу. У виданні відзначили, де необхідно побувати, опинившись в столиці. Детальніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Руслан

28 жовтня 2021, 21:48

Детям инвалидам помогите и пенсионерам нуждающимся а не х..... занимайтесь

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися