У столиці відкрили сквер: як він виглядає (ФОТО)

Капітальний ремонт було розпочато влітку 2021 року

У столиці відкрили оновлений після капремонту. Про це повідомляється в пресслужбі Київської обласної державної адміністрації з посиланням на КО "Зеленбуд".

12 жовтня у Святошинському районі відкрили сквер на вулиці Генерала Наумова, 31-33. Капітальний ремонт було розпочато влітку поточного року. Раніше повідомлялося, що всі ремонтні роботи обійдуться більш ніж в 7 мільйонів гривень.

picture

За словами джерела, на території скверу зробили понад 2000 кв.м. доріжок з ФЕМ покриттям, встановлені понад 23 лавок і урн, встановлено 12 ліхтарів з LED-світильниками на сонячних батареях.

picture

Крім того, в парку з'явилася спортмайданчик з тренажерами, спортивне поле, столи з шаховими дошками, дитячий майданчик для дітей, а також екозона, де встановлені ряди-дивани.

picture

В оновленому сквері з'явилося 25 квітучих катальп, 90 кущів барбарису і 60 кущів хризантем. Разом з тим був обладнаний газон.

Гендиректор "Зеленбуду" зазначає, що капремонт таких "прибудинкових" скверів є дуже важливим, тому як городяни бачать їх щодня, і акуратно облаштована і затишна територія додає більше гарного настрою.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував про те, як в Києві святкуватимуть День захисника України. Вже підготовлений план заходів. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що на Чорнобильській в Києві завершується капітальний ремонт. Детальніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися