Рейтинг кращих районів світу: район Золотих Воріт потрапив в 20-ку

Рейтинг складається з 49 кращих районів світу

Район Золотих Воріт у Києві потрапив в топ найкращих районів світу і зайняв 16 місце з 49 за версією британського журналу Time Out.

У цьому місці колись був чудовий вхід в середньовічний Київ, а тепер ви знайдете тут чарівний район, який переповнений різними закладами, стріт-артами, дизайнерськими бутиками, барами та іншими закладами.

У виданні зазначають, що опинившись в цьому районі, можна помилуватися хитромудрим немавританським Будинком актора і відчуйте свою культуру в галереї сучасного мистецтва The Naked Room, побувати у дворі з воронами на Рейтарській. Крім цього слід відвідати місцеві ресторани, де незрівнянно подають яйця Бенедикт і варять чудову каву.

Також, на думку британського журналу, обов'язково слід відвідати одну з масових вечірок, що проходять на вулиці Рейтарській з ді-джеями, вуличною їжею і блошиними ринками. Зазвичай подібні заходи проходять влітку і в середині осені.

До слова, в першій трійці лідерів в даному рейтингу опинилися:

- Нёррёбро. Це один з 10 округів Копенгагена. Район являє собою сліпуче поєднання історичних пам'яток, ультрасучасної архітектури, ресторанів і кафе, якими славиться це місто гурманів.

- Андерсонвілл, Чикаго. Район відомий своїм нічним життям ЛГБТК, а також барами та ресторанами, які виходять на коридор Кларк-стріт.

- Чонно 3-га. Це серце і душа Сеула. Тут можна знайти велику кількість різних магазинів, ресторанів, де подають страви північнокорейської кухні, і безліч прихованих кафе і пивних.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що Київ посів перше місце в рейтингу міст Forbes. Столиця України визнана лідером за легкістю ведення бізнесу. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що Київ вперше потрапив в топ-100 кращих міст світу. Міста оцінювали за низкою критеріїв: безпека, якість інфраструктури, доступність транспорту, кількість установ культури, рівень розвитку бізнесу тощо.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися