У чотирьох районах Києва облаштують нові сквери

Стали відомі адреси нових зон відпочинку

У Києві в чотирьох районах створять шість нових скверів, половину з них — у Дніпровському районі столиці. Про це повідомили у Київській міській раді, передають "Коментарі".

На засіданні Постійної комісії з питань архітектури, містобудування та земельних відносин Київради ухвалили локації нових зон відпочинку, де розпочнуть благоустрій територій. Сквери планують зробити сучасними просторами для відпочинку та дозвілля киян та гостей столиці.

Три нових сквери планують облаштувати у Дніпровському районі Києва. Перший буде розташований між бульваром Перова, 40, 40-а, 40-б та вулицею Івана Микитенка, 3-б. Другий — на вулиці Пожарського, 8. Третій — на перетині проспекту Романа Шухевича та бульвару Перова.

У Голосіївському районі Києва новий сквер з’явиться на вулиці Академіка Заболотного, 94. У Солом’янському районі зону відпочинку облаштують на проспекті Відрадний, 16/50. Ще один сквер буде розташований у Шевченківському районі столиці на перетині вулиць Рейтарської та Стрілецької.

Нагадаємо, у Святошинському районі Києва капітально ремонтують сквер, розташований на вулиці Наумова. Ремонтні роботи на стадії завершення. На площі у понад пів гектара є спортивна зона та територія для відпочинку з дітьми. На спортивному майданчику вже встановили тренажери та побудували багатофункціональне поле з трибунами. Спортивне поле прийматиме бажаючих зіграти в футбол та баскетбол. Також є зона відпочинку для любителів пограти в шахи.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на Троєщині відкрили повністю оновлений парк. Парк "Троєщина" розташований уздовж проспекту Шухевича. Його загальна площа складає понад 9,5 гектарів. На території зони відпочинку є три озера. 

Читайте також, що біля столичного озера Срібний Кіл створять сучасний парк загальною площею понад сім гектарів. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися