У Києві для спорту, відпочинку та любителів шахів ремонтують сквер (ФОТО)

Оновлюють зону відпочинку у Святошинському районі столиці

У Святошинському районі Києва капітально ремонтують сквер, розташований на вулиці Наумова. Про це повідомив генеральний директор комунального об’єднання "Київзеленбуд" Олексій Король, передають "Коментарі".

Керівник комунального об’єднання "Київзеленбуд" Олексій Король розповів, що у сквері на вулиці Наумова ремонтні роботи на стадії завершення. На площі у понад пів гектара є спортивна зона та територія для відпочинку з дітьми. На спортивному майданчику вже встановили тренажери та побудували багатофункціональне поле з трибунами. Спортивне поле прийматиме бажаючих зіграти в футбол та баскетбол.

У сквері створили також окрему зону відпочинку для любителів пограти у шахи. Для цього облаштували спеціальні шахові столи. У сквері є екозона із перголами та фотозона, зазначив Олексій Король. Зараз в зоні відпочинку триває озеленення території та встановлення лав й урн, додав генеральний директор "Київзеленбуд".

У Святошинському районі Києва також відновили роботи з капітального ремонту скверу, розташованого на вулиці Чорнобильській, 12. Тут облаштують доріжки, встановлять лави та урни, а також озеленять територію. На алеї, яка веде до пам’ятного знаку святошинцям, які загинули під час бойових дій на Донбасі, висадять туї. Поруч пам’ятника встановлять новий флагшток. Завершити благоустрій скверу планують у жовтні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на Троєщині відкрили повністю оновлений парк. Парк "Троєщина" розташований уздовж проспекту Шухевича. Його загальна площа складає понад 9,5 гектарів. На території зони відпочинку є три озера. 

Нагадаємо, що біля столичного озера Срібний Кіл створять сучасний парк загальною площею понад сім гектарів. 

Читайте також, що у Києві запустили швидкісні теплоходи по Дніпру до Канева.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися