Готель "Дніпро" стане центром українського кіберспорту

Член ради директорів кіберспортивної команди Navi Олександр Zerogravity Кохановський купив готель "Дніпро" за 1,1 млрд гривень

Лідер найуспішнішої української кіберспортивної організації Natus Vincere Олександр Кохановський купив готель "Дніпро" за 1,1 млрд гривень. Про це повідомляє видання AIN.

У кіберспортивній спільноті Олександр відомий, як ZeroGravity. Починаючи з 2010 року, він був менеджером команди Navi, далі став генеральним менеджером організації. При його керівництві з'являються нові підрозділи, залучаються спонсори, збільшується медійність (Популярність) гравців. Одним словом з маленького колективу виростає могутня кіберспортивна організація. З 2017 році Олександр zerogravity займає місце в раді директорів.

За словами Олександра, основне завдання покупки готелю зробити Київ центром світового кіберспорту, а Україну наблизити за рівнем до Південної Кореї та США.

"За 5 років ми плануємо змінити вигляд вітчизняного кіберспорту. Розвивати інфраструктуру почали з"Дніпра". І вже найближчим часом приступимо до реалізації проєкту зі створення багатофункціональної кіберспортивної арени в центрі Києва, у якої не буде аналогів в Україні. Це наш основний проєкт, завдяки якому ми зможемо проводити івенти міжнародного рівня", - розповів Кохановський.

Він зазначає, що організація не збиралася будувати або купувати готель. Але після анонсу аукціону "Дніпра" стало зрозуміло, що даний об'єкт ідеально доповнить екосистему. Також новий власник готелю уточнив, що немає ніякого зв'язку між легалізацією грального бізнесу і покупкою.

"Кіберспорт - це новий вид спорту, у якого існують свої різні дисципліни, гравці, команди, турніри та спонсори. Це не має ніякого відношення до онлайн-казино або букмекерства. І тільки люди абсолютно в цьому не розуміють можуть плутати ці дві речі", - пояснив Кохановський.

Він підкреслив, що все життя презентував Україну у світі кіберспорту. Це величезний світовий ринок і великі можливості для економіки нашої країни. За словами Кохановського, прийшов час презентувати Україну світу кіберспорту. Наприклад, Navi вже створили Академію кіберспорту, на базі якої йде масштабування проєкт до національного рівня, що допомагає вирощувати нових гравців, менеджерів і тренерів.

Раніше "Коментарі" розповіли, на чому заробляє Вадим Столар.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися