На Русанівських садах активно будують метро на Троєщину

На Подільсько-Воскресенському мосту вже закладено кілька станцій метро

У Києві триває будівництво Подільсько-Воскресенського мосту та тунелів для довгоочікуваного метро на Троєщину. Найбільш активні роботи проводять в межах Русанівських садів. Про це повідомляє телеканал "Київ".

"Йде будівництво метротунелів. Це місце 26 опори Подільсько-Воскресенского мосту, де тунелі заходять в землю і далі в сторону Троєщини метро буде підземним", - повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелєєв.

Він нагадав, що на Подільсько-Воскресенському мосту вже закладено кілька станцій метро. Так, в основних конструкціях готові три станції метро четвертої гілки на Троєщину. Четверта станція буде в районі Русанівських садів, це буде станція метро "Райдужна".

Потім робитимуть земельний насип, де облаштують дорогу.

Як писали раніше "Коментарі",  сполучення між правим і лівим берегами Києва по новому Подільсько-Воскресенському мосту має бути відкрито до кінця року. На мосту через Дніпро вже демонтовано тимчасові опори, в оновленому проєкті з’явилися додаткові заїзди на міст з лівого берега. Про це повідомив в інтерв’ю виданню LB профільний заступник Віталія Кличка Олександр Густєлєв.

"Роботи на Подільсько-Воскресенському мостовому переході йдуть в режимі 24/7. Наше завдання – до кінця року відкрити сполучення по мосту між правим і лівим берегами Києва. Саме на це спрямовані наші зусилля", - заявив Густєлєв.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися