У Києві можуть підвищити плату за проїзд у метро до 20 гривень: подробиці

Собівартість разової поїздки в київському метрополітені перевищує 20 гривень

У Києві незабаром планують підняти вартість разового проїзду в громадському транспорті та метрополітені. Собівартість однієї поїздки в підземці перевищує 20 гривень. Про це повідомив перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник у коментарі "Громадському радіо".

За словами чиновника, сума нового тарифу складе понад 8 гривень, проте не перевищуватиме 20 гривень за одну поїздку. Він зазначив, що останнє подорожчання вартості проїзду в Києві було влітку 2018 року. Чиновник підкреслив, що вартість електроенергії значно зросла з того часу.

Також Поворозник сказав, що місто всіма силами відкладало подорожчання проїзду у транспорті, однак, щоб не підвищувати тарифи на опалення, влада змушена ініціювати подорожчання проїзду.

Нагадаємо, що раніше Поворозник дав відповідь щодо роботи київського метрополітену у "червоній" зоні карантинних обмежень, введення яких розглядатимуть 22 жовтня.

За словами чиновника, метрополітен продовжить звичну роботу у звичайному режимі. Спеціальні пропуски для проїзду в підземці й наземному транспорті влади видавати поки не планують.

Поворозник зазначив, що сьогодні немає підстав для зупинки роботи громадського транспорту у Києві. Він нагадав, що в місті вже один мільйон щеплених людей, які зможуть жити повноцінним життям і користуватися метро за наявності так званого ковід-сертифіката.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Руслан

23 жовтня 2021, 09:36

И что, рекламу всю уберут или после подорожания это сделают пассажиры? Не злите народ, люди и так на пределе - расхерачат мониторы, проекторы, и самоклейку поздирают и разрисуют.

Nobody

23 жовтня 2021, 08:40

В край охуели! Ноют что последнее подорожание было в 2018 году. Из его слов можно сделать выводы что проезд через 2-3 года будет уже 40гр. При том же уровне ЗП. Когда эту пиздоту уже пересажают?! Педалика тула же!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися