Німецька компанія почала будувати завод з виробництва електроніки для автомобілів в Київській області

Товариство "Костал" інвестує у своє виробництво на Київщині майже 40 мільйонів євро

У Бориспільському районі Київської області розпочали будівництво майбутнього заводу з виробництва мехатронних виробів ТОВ "Костал Україна". Про це повідомляє пресслужба КОДА.

Уточнюється, що ТОВАРИСТВО "Костал" інвестує в розвиток власного виробництва на Київщині майже 40 млн євро і створить тут 900 нових робочих місць.

"Залучення інвестицій є важливим рушійним фактором розвитку економіки області. Саме тому Київська обласна влада, як і керівництво держави, підтримує ініціативи щодо створення нових підприємств і створює максимально сприятливі умови для бізнесу",- підкреслю голова КОДА Василь Володін.

У квітні 2021 року вже очікується початок роботи високотехнологічного виробництва на новому підприємстві ТОВ "Костал" у Бориспільському районі.

"Ця компанія - прекрасний приклад того, наскільки конкурентоспроможна Україна на світовій арені. Що стосується українського парламенту, то ми зробимо все, що в наших силах, щоб забезпечити ідеальні умови для нових інвестицій в нашу країну", - сказав голова Українського Парламенту Дмитро Разумков.

Нагадаємо, компанія "Костал Україна" є дочірньою компанією німецької фірми LEOPOLD KOSTAL GmbH & Co. Група KOSTAL складається з 31 компанії в 17 країнах світу. Фірму заснував Леопольд Косталь в Люденшайді в 1912 році. Він прямо перед війною з робочою силою у вісім осіб почав виробляти з'єднувачі й вимикачі.

Раніше "Коментарі" розповіли про мечеть в Києві.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися