Траса Київ-Харків перетворюється в швидкісну автомагістраль (Фото)

На трасі Київ-Харків відремонтували та оновили чергову ділянку дороги

На трасі державного значення сполученням Київ-Харків-Довжанський оновили чергову ділянку дороги - артерія перетворюється в швидкісну автомагістраль. Про це на своєму Telegram-каналі повідомив представник проекту "Велике будівництво" Юрій Голік.

Черговий ділянку траси М-03 Київ-Харків-Довжанський оновили в Полтавській області на території селища Вила. Дорожники північчю оновили покриття, встановили нові дорожні знаки та нанесли дорожню розмітку.

Нагадаємо, що на трасі державного значення сполученням Київ-Луганськ-Ізварине планують побудувати нову ділянку за 5 мільярдів гривень. Йдеться про нову дорозі в Дніпропетровській області. Про це стало відомо з тендеру, який опублікований в системі державних закупівель "Prozorro".

Відомо, що дана ділянка з'єднає вулицю Кайдакський шлях в Дніпрі з трасою Київ-Луганськ-Ізварине. Департамент житлово-комунального господарства Дніпропетровської обладміністрації уклав договір з компанією "Автомагістраль-Південь", сума контракту становить 5,1 мільярда гривень.

Також будуть побудовані дві нові транспортні розв'язки - на вулиці Маяковського і на Криворізькому шосе, через проспект Свободи і промислову зону буде побудована естакада. Роботи планують закінчити до 1 листопада 2024 року.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися