Погода у Київській області на тиждень: чи очікувати дощів

Прогноз погоди з 25 по 29 жовтня

Новий робочий тиждень в Київській області почалася з сонячної погоди після нічних заморозків. Синоптики розповіли, чи чекати найближчими днями різкого похолодання і дощів.

За прогнозом Укргідрометцентру, сьогодні, 25 жовтня, в Баришівці, Тетереві та Чорнобилі очікується від 7 до 9 градусів вище 0. До ночі температура буде до -4 градусів. У Фастові, Білій Церкві, Миронівці, Яготині, Борисполі та Вишгороді температура повітря протримається вдень від 8 до 10 градусів. Вночі — до -3 градусів. Синоптики обіцяють на цей день суху погоду.

У вівторок, 26 жовтня, в Київську область прийде потепління. Вдень температура повітря складе від 9 до 11 градусів. До ночі стовпчик термометра покаже до -3 градусів.

27 жовтня в області також очікується суха погода. Температура повітря вдень очікується до 11. До ночі синоптики обіцяють до 3 градусів нижче 0.

Починаючи з четверга в Київську область прийде потепління. Вдень стовпчик термометра покаже до 13 градусів. До ночі температура повітря впаде до 1 .. 3 градусів.

У п'ятницю, 29 жовтня, буде аналогічна погода. Днем до 13 градусів, до ночі — до 3. Без опадів.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що в Ботанічному саду Києва запрошують на Хеллоуїн. У різнобарвному саду відвідувачів чекає осіння виставка хризантем, екологічна барахолка, виставка картин і акустична музика. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що в Києві розпочався опалювальний сезон. Для того, щоб повністю підключити житлові будинки Києва до опалення, знадобиться сім днів, а прискорити цей процес неможливо з технічних причин. Детальніше читайте в матеріалі на нашому сайті.

Джерело: https://meteo.gov.ua/ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися