У Ботанічному саду Києва запрошують на Хелловін

Організатори свята пропонують оригінальну програму та вільний вхід

У Ботанічному саду Києва запрошують на святкування Хелловін з деревами-привидами. Про програму заходу повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію організаторів.

Вперше у Ботанічному саду Києва відсвяткували Хелловін торік. Цього року організатори обіцяють цікаву програму та вільний вхід. У різнобарвному саді відвідувачів чекатиме осіння виставка хризантем, екологічна барахолка, виставка картин та акустична музика.

Для усіх охочих проведуть у купольній оранжереї моторошну екскурсію до тропічного лісу з деревами-привидами. Також у програмі лекції екологічних експертів, смачна їжа та гарячі напої. Окрім того, в Ботанічному саду можна буде власноруч зробити екологічну маску з листя та картону.

За давніми кельтськими традиціями Хелловін, або Переддень Дня всіх святих вважається єдиним днем у році, коли духи померлих можуть повернутися на землю. Щороку він святкується 31 жовтня у багатьох країнах світу, зокрема у США та Європі. Це свято отримало свою сучасну моду на атрибутику наприкінці XX століття.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві відкрилась унікальна виставка "Світ велетнів". Тематична виставка фігур казкових персонажів працює в Голосіївському парку. На виставці "Світ велетнів" представлені понад 30 анімаційних фігур висотою у п’ять метрів.

Читайте також, де у Києві можна відвідати виставку сталевих фігур персонажів фантастичних фільмів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Козел Київський

23 жовтня 2021, 21:19

Козел Київський, у тексті йде мова про купольну оранжерею. Отже .... це ботсад Гришка. Вчи мат частину Козел

Козел Київський

23 жовтня 2021, 21:15

Взагалі то в Києві три ботанічні сади: Гришка, Фоміна та НУБіП. Який саме мається на увазі?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися