Трансформери, Халк, Бетмен: у Києві відкриють унікальну виставку (ФОТО)

Організатори експозиції обіцяють відвідувачам фантастичний настрій

У Києві відкриється унікальна виставка сталевих фігур персонажів фантастичних фільмів. Про це повідомили у Національному комплексі "Експоцентр України" ("ВДНГ"), передають "Коментарі".

Вперше 600 сталевих експонатів, які вже підкорили Європу, покажуть в Україні. Кожна з цих фігур — це ручна праця кількох майстрів. Для створення одного експонату знадобилося понад тисяча елементів та вісім місяців часу. Із редукторів, шестерень, ланцюгів, гайок та болтів створили героїв коміксів та ігор, легендарні автомобілі та фантастичних тварин.

"Галерея сталевих фігур" відкриє свої двері для відвідувачів в першому павільйоні "ВДНГ" 10 вересня. Організатори у день відкриття експозиції обіцяють фантастичний настрій та суперсвято. Окрім того, в день відкриття виставки діятиме знижка 50% на вхідний квиток. Експозицію можна буде відвідати до 6 лютого 2022 року.

В Голосіївському парку Києва також можна відвідати виставку під назвою "Світ велетнів". Тематична експозиція фігур казкових персонажів почала працювати 3 вересня. На виставці "Світ велетнів" будуть представлені понад 30 анімаційних фігур висотою у п’ять метрів. 

Нагадаємо, у Києві на Співочому полі Печерського ландшафтного парку відкрилася виставка квітів "У Всесвіті Марії Примаченко". Експозицію, присвячену 30-річчю Незалежності України, зробили з майже 300 тисяч рослин. Зараз на Співочому полі можна побачити десять квіткових полотен фантастичних персонажів картин Марії Примаченко. Деякі фігури з квітів сягають понад чотири метри у висоту. У більшості квіткових композиціях поєднали кілька творів відомої української художниці. 

Окрім того, у Києві біля Офісу президента України у Києві відкрився ігровий артмайданчик, об’єкти якого створили за мотивами робіт української художниці Марії Примаченко. А під Києвом з’явився рекордний герб України. Тризуб, який видно з вікон літаків, знаходиться неподалік міжнародного аеропорту "Бориспіль". Герб України висіяли з понад 406 тисяч насінин. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що біля столичного озера Срібний Кіл створять сучасний парк загальною площею понад сім гектарів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися