У Києві відкрилася нова виставка квітів (ФОТО)

Експозиція присвячена 30-річчю Незалежності України

У Києві на Співочому полі Печерського ландшафтного парку відкрилася виставка квітів "У Всесвіті Марії Примаченко". Про це повідомили у Київській міській державній адміністрації, передають "Коментарі".

Експозицію, присвячену 30-річчю Незалежності України, зробили з майже 300 тисяч рослин. Зараз на Співочому полі можна побачити десять квіткових полотен фантастичних персонажів картин Марії Примаченко. Деякі фігури з квітів сягають понад чотири метри у висоту.

У більшості квіткових композиціях поєднали декілька творів відомої української художниці. Її картини експонували на найвідоміших виставках у Канаді, Німеччині, Франції, Чехії та інших країнах світу.

Головним доповненням квіткової виставки на Співочому полі стали фігури балерин в українському національному одязі. Нову виставку квітів на Співочому полі можна відвідати щодня з 10:00 до 20:00 до 19 вересня. 

Окрім того, у Києві біля Офісу президента України у Києві відкрився ігровий артмайданчик, об’єкти якого створили за мотивами робіт української художниці Марії Примаченко. Концепція артпростору — популяризувати відому у світі українську художницю. Він поєднує мистецтво та інтерактивний дитячий майданчик, який є й інклюзивним.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві під час святкування 30-ї річниці Незалежності України продовжать рух метрополітену, також закриють на вхід і вихід деякі станції. В ніч з 24 на 25 серпня столичне метро подовжить графік роботи на дві години. 23 серпня закриють вхід і вихід станцію метро "Золоті Ворота" з боку вулиці Володимирська, а 24 серпня з початку роботи й до 13:00 закриють станцію "Майдан Незалежності" і перехід на станцію "Хрещатик", поїзди будуть проїжджати без зупинки. Крім цього, 24 серпня з 08:00 до 13:00 буде закрита станція "Хрещатик" з боку Алеї Героїв Небесної Сотні.

Нагадаємо, під Києвом з’явився рекордний герб України. Тризуб, який видно з вікон літаків, знаходиться неподалік міжнародного аеропорту "Бориспіль". Герб України висіяли з понад 406 тисяч насінин. Державний символ 138 метрів завширшки та понад 245 метрів завдовжки. Його площа становить понад 338,5 квадратних метрів. Герб велетенських розмірів визнали національним рекордом України.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Татьяна

23 серпня 2021, 10:10

Вот куда утекают денежки налогоплательщиков!!!! Кому нужны эти понты?!!!! Сейчас отпразднуют и опять закроют на карантин, а сами полетят жопы греть за границу, а люди пусть выкручиваются, как хотят!!!! Задолбали эти понты, кому они нужны в стране, где скоро народ будет ходить м голыми жопами?!!! Цены и тарифы заоблачные, а мы празднуем!!! Дебилы!!!

Юлия

22 серпня 2021, 15:30

Спасибо людям, создавший такую красоту, за труд. Та

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися