Добрі та злі велетні: у Києві відкриють унікальну виставку

Організатори розповіли про експозицію

У Києві відкриють унікальну виставку під назвою "Світ велетнів". Про незвичну експозицію розповіли організатори експозиції, передають "Коментарі" з посиланням на інформацію мерії столиці.

Тематична виставка фігур казкових персонажів та відомих людей почне працювати у п’ятницю, 3 вересня, в Голосіївському парку. Організатори обіцяють, що герої експозиції "оживуть" за допомогою анімації та розмовлятимуть із відвідувачами голосами відомих українців.

На виставці "Світ велетнів" будуть представлені понад 30 анімаційних фігур висотою у п’ять метрів. За словами організатора експозиції Дениса Погорєлко, аналогів такого проєкту ще не було ані в Україні, ані в Європі.

"Ми хотіли відійти від класичних виставок і створити справжню історію, в яку кожен відвідувач зможе зануритися тільки-но переступив поріг нашого парку. Ви зможете познайомитися з мирними жителями поселення або відчути себе героєм, поборовшись із злими велетнями з Долини туманів", — зазначив Погорєлко.

Прототипами головних героїв експозиції стали Ольга Сумська, Анатолій Анатоліч, Андрій Джеджула та інщі відомі українці. Виставка "Світ велетнів" триватиме до 31 жовтня. 

Нагадаємо, в центрі Києва відкрили новий громадський простір. На реставрованій Арсенальній площі також встановили фонтан з підсвіткою. Реставратори відновили фасади Київської фортеці та Микільської брами. Проте вже менш ніж через день після відкриття громадського простору на Арсенальній площі біля станції метро "Арсенальна" вантажівка провалилася під землю та пошкодила фонтан.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що для того, щоб розширити зону відпочинку вздовж Русанівської протоки Дніпра, київські депутати виділили землю загальною площею понад п’ять гектарів. На цій території створять парк "Микільська Слобідка". У мерії Києва вважають, що створення нового парку у Дніпровському районі столиці підвищить рівень благоустрою та захистить цю територію від забудовників. Це дозволить знизити соціальну напругу та покращити екологічну ситуацію.

Читайте також, центр Києва прикрасили квітковою інсталяцією "Я люблю Україну". Зізнання у любові до України вже стало популярним місцем для селфі та новою фотозоною для киян та гостей столиці.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися