У Києві з’явилася унікальна квіткова інсталяція (ФОТО)

Нову фотозону вже оцінили кияни та гості столиці

Центр Києва прикрасили квітковою інсталяцією "Я люблю Україну". Про це повідомляє комунальне об’єднання "Київзеленбуд", передають "Коментарі".

Зізнання у любові до України вже стало популярним місцем для селфі та новою фотозоною для киян і гостей столиці. Довжина напису "Я люблю Україну" складає близько 12 метрів, а висота літер — два метри, зазначили у "Київзеленбуді". Для створення цієї експозиції  столичні комунальники висадили 39 тисяч квітів. Композицію прикрашають різнокольорові бегонії, колеуси, альтернатери та інші квіти. Квіткова інсталяція "Я люблю Україну" розташована на Майдані Незалежності.

Нагадаємо, у Києві на Співочому полі Печерського ландшафтного парку відкрилася виставка квітів "У Всесвіті Марії Примаченко". Експозицію, присвячену 30-річчю Незалежності України, зробили з майже 300 тисяч рослин. Зараз на Співочому полі можна побачити десять квіткових полотен фантастичних персонажів картин Марії Примаченко. Деякі фігури з квітів сягають понад чотири метри у висоту. У більшості квіткових композиціях поєднали кілька творів відомої української художниці. 

Окрім того, у Києві біля Офісу президента України у Києві відкрився ігровий артмайданчик, об’єкти якого створили за мотивами робіт української художниці Марії Примаченко. А під Києвом з’явився рекордний герб України. Тризуб, який видно з вікон літаків, знаходиться неподалік міжнародного аеропорту "Бориспіль". Герб України висіяли з понад 406 тисяч насінин. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що біля столичного озера Срібний Кіл створять сучасний парк загальною площею понад сім гектарів. Біля озера Срібний Кіл зараз проводять виїзні наради щодо планування розташування дитячих та спортивних майданчиків, а також зонування нової зони відпочинку. Парк біля озера Срібний Кіл буде розташований на земельних ділянках між проспектом Миколи Бажана та вулицею Срібнокільською.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися