У Києві на Арсенальній площі вантажівка провалилася під землю (Фото)

У Печерському районі столиці на Арсенальній площі вантажівка провалилася під землю. Причини надзвичайної події поки невідомі. Про це з місця подій повідомили на Telegram-каналі "Київ зараз".

Відомо, що вантажівка "Iveco" пішов під асфальт прямо на Арсенальній площі біля однойменної станції метро. На місці вже працюють комунальні служби, які огороджують місце аварії. Подробиці поки невідомі.

Нагадаємо, що раніше м ер Києва Віталій Кличко взяв участь у відкритті нового громадського простору на Арсенальній площі, відреставрували в рамках проекту A-Station. Також на площі встановили фонтан з підсвічуванням.

"У цьому році приміщення Київської фортеці і Микільської брами нарешті стануть доступними для киян. Відреставровані за архівними документами, вони" оживуть "і доповнять історичну картину цього місця, - зазначив мер. - Фасад, як бачите, знову став жовтим. І реставратори відновили НЕ тільки його, а й цінні фрагменти воріт. Наприклад, голови левів на дверях і колони, які раніше прикрашали в'їзд в місто ", - сказав Кличко.

Там також створили безбар'єрний простір, озеленили територію і оновили вуличне освітлення. На честь відкриття оновленої Арсенальній площі відбувся концерт, зокрема, за участю композитора Євгена Хмари. А також 3-D шоу на стінах Никольских воріт.  

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.


Джерело: https://t.me/kyiv_n/11605


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися