Хто зможе користуватися громадським транспортом, якщо Київ опиниться в "червоній" зоні

Карантинні обмеження в першу чергу відобразяться на тих, хто ще не вакцинований

У столиці все вакциновані зможуть вільно користуватися громадським транспортом після того, як Київ перейде в "червону" карантинну зону. Про це повідомлялося на сьогоднішньому брифінгу за участі заступника голови Київської міської державної адміністрації Ганни Старостенко, а також заступника міністра охорони здоров'я і Головного державного санітарного лікаря України Ігоря Кузіна.

Як зазначила Ганна Старостенко, зараз Київ на порозі "червоної" зони. Місто на даний момент активно готується до тих обмежень, які будуть введені.

При переході Києва в "червону" зону, карантинні обмеження в першу чергу відобразяться на тих, хто ще не вакцинований. Для тих, хто вже вакцинований двома дозами, транспорт, а також готелі, місця громадського харчування, залишаться у вільному доступі.

Громадський транспорт працюватиме в звичайному режимі, але з обмеженою кількістю пасажирів. За словами заступника голови КМДА, в першу чергу перевозити будуть вакцинованих городян. На даний момент вирішується питання про те, як будуть відбуватися перевезення невакцинованих громадян.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що в Києві неповнолітнім можуть заборонити відвідувати ТРЦ. на засіданні комісії ТЕБ та НС були затверджені нові обмеження, які будуть накладені на столицю в разі переходу її в "червону зону" пандемії. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що в КМДА розповіли про роботу київського метрополітену в червоній зоні карантину. Детальніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті.

Читайте также