У Києві розпочали добудову Дарницького мосту: подробиці (Фото)

У столиці розпочалися роботи з добудови лівобережних з'їздів на Дарницькому мості

На лівому березі української столиці стартували активні роботи з добудови з'їздів із Дарницького мосту, які проходитимуть під вікнами багатоповерхового будинку. Про це з місця подій повідомляє видання "Сегодня".

Відомо, що будівельники ведуть роботи на дільницях Дніпровської набережної та на вулиці Причальна. Активне будівництво йде біля старих опор для будівництва з'їздів із мосту, які були зведені ще на початку 2000-х років. Територію розчищають від сміття та зміцнюють ґрунт навколо опор.

Частина території сьогодні розташована у зоні будівництва багатоповерхового будинку. Робітники збирають каркаси майбутніх лівобережних з'їздів із переправи, їх роблять із привезеної арматури. Також звозяться тимчасові опори для з'їздів та готуються до буріння.

Нагадаємо, що на трасі державного значення сполученням Київ-Луганськ-Ізварино планують побудувати нову ділянку за 5 мільярдів гривень. Йдеться про нову дорогу на Дніпропетровщині. Про це стало відомо з тендеру, який опубліковано у системі державних закупівель "Prozorro".

Відомо, що ця ділянка з'єднає вулицю Кайдацький шлях у Дніпрі з трасою Київ-Луганськ-Ізварине. Департамент житлово-комунального господарства Дніпропетровської обладміністрації уклав договір із компанією "Автомагістраль-Південь", сума контракту складає 5,1 мільярда гривень.

Також буде збудовано дві нові транспортні розв'язки – на вулиці Маяковського та на Криворізькому шосе, через проспект Свободи та промислову зону буде збудовано естакаду. Роботи планують закінчити до 1 листопада 2024 року.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися