Мешканка Києва відсвяткувала 101-й день народження (ФОТО)

Жінку привітали співробітники Управління соціального захисту населення Печерської РДА

Киянка Клименко Августина Іллівна відсвяткувала свій 101-й день народження. Привітати жінку зі святом завітали представники райдержадміністрації. Про це повідомляється на сторінці Печерської РДА у Facebook.

За інформацією джерела, 101-річна Клименко Августина Іллівна є учасницею бойових дій Другої світової війни, підполковником медичної служби.

picture

Співробітники Управління соціального захисту населення Печерської РДА поспілкувалися із найстарішою мешканкою цього району, дізналися деякі цікаві факти із її життя. Також жінка показала їм свої фото із молодості.

picture

Іменинниці від імені голови Печерської райдержадміністрації Наталії Кондрашової начальник Управління соціального захисту населення Ольга Мозгова вручила вітальну листівку, а також букет квітів та подарунки.

Також жінці побажали міцного здоров'я, гарного настрою, життєвих сил, тепла та кохання рідних та близьких людей.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що у Києві відкрилася ювілейна виставка "Агапе. Love". Цим словом грецькі філософи називали жертовне кохання. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, як шахрайки у Києві виманювали у пенсіонерок великі суми грошей. Загалом зловмисниці виманили у постраждалих майже 230 тисяч гривень. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися