Столична поліція замовила реконструкцію кінологічного центру за 37 млн грн

Очікування вартість закупівлі становила 39,07 млн гривень.

Головне управління Національної поліції в Києві замовило ТОВ "Класика комфорту" реконструкцію кінологічного центру на вул. Федора Кричевського. Про це свідчать дані виграного тендеру на Prozorro.


Ремонтні роботи передбачають облаштування фундаменту, підлоги, покрівлі, системи опалення, підлоги, водопостачання тощо.

На матеріальні ресурси піде найбільше коштів -  це 18, 33 млн гривень. Устаткування обійдеться в 3,18 млн гривень, на зарплати працівникам – 4,14 млн гривень.

Водночас очікування вартість закупівлі становила 39,07 млн гривень. Відтак вдалось зекономити понад 6%.  

 

До слова, була пропозиція і з меншим бюджетом від ТОВ "Спецсервіс АДС" – 34,71 млн грн. Але компанія не виправила помилки в документації.

 

Як писали "Коментарі", у Дарницькому районі Києва триває реконструкція так званої "Стежки здоров'я".

Столичні депутати перевірили, як у столичному парку "Партизанської слави" ведуться роботи з реконструкції "Тропи здоров'я". на цей об’єкт благоустрою виділили 11 мільйонів гривень, нагадав депутат Київської міської ради Владислав Трубіцин. Він зазначив, що роботи мають закінчити до середини листопада. Під час інспекції до представників столичної влади доєднались активісти. Кияни стурбовані, що начебто підрядник планує звести поряд із парком паркувальний майданчик. Це спростували присутні під час перевірки представники підприємства-підрядника. Вони запевнили мешканців столиці, що ніякого паркінгу поблизу парку не буде, а технологічний майданчик згодом засіють травою.


 

Читайте также