У Києві триває реконструкція "Стежки здоров'я" (ФОТО)

Стало відомо, коли у столичному парку відкриють спортивну локацію

У Дарницькому районі Києва триває реконструкція так званої "Стежки здоров'я". Про це у своєму Facebook повідомив депутат Київської міської ради Владислав Трубіцин, передають "Коментарі".

Столичні депутати перевірили, як у столичному парку "Партизанської слави" ведуться роботи з реконструкції "Тропи здоров'я". на цей об’єкт благоустрою виділили 11 мільйонів гривень, нагадав депутат Київської міської ради Владислав Трубіцин. Він зазначив, що роботи мають закінчити до середини листопада.

Під час інспекції до представників столичної влади доєднались активісти. Кияни стурбовані, що начебто підрядник планує звести поряд із парком паркувальний майданчик. Це спростували присутні під час перевірки представники підприємства-підрядника. Вони запевнили мешканців столиці, що ніякого паркінгу поблизу парку не буде, а технологічний майданчик згодом засіють травою.

На початку жовтня у парку "Партизанської слави" тривав етап підготовки майданчиків для установки спортивних тренажерів на "Стежці здоров'я". Це одна з локацій у зоні відпочинку. Після закінчення реконструкції кияни зможуть займатися тут різними видами спорту — зокрема, робити пробіжку, виконувати спортивну ходьбу та їздити на велосипеді.

Нагадаємо, у Дарницькому районі Києва біля затоки Берковщина будують парк під назвою "Прибережний".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у селищі міського типу Гостомель відкрили новий парк під назвою "Щасливий".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися