Як проходить ремонт «Стежки здоров'я» в столичному парку (ФОТО)

Зараз йде етап підготовки майданчиків для установки спортивних тренажерів

У столичному парку "Партизанська слава" проходить реконструкція так званої "Стежки здоров'я". У пресслужбі Дарницької районної державної адміністрації поділилися фотографіями виконуваних робіт.

picture

"Стежка здоров'я" - це одна з локацій в парку. Тут городяни можуть займатися різними видами спорту, робити пробіжку, виконувати спортивну ходьбу, їздити на велосипеді й так далі. Незабаром це полюбилося мешканцям Києва місце стане ще більш комфортним для занять спортом.

picture

Повідомляється, що до кінця поточного року в ході капремонту в цьому місці зроблять покриття доріжки з піщано-гравійної суміші, замінять старі дерев'яні лавки та урни. Крім цього, здійснюється встановлення нових бордюрів, висота якого буде майже в один рівень з покриттям.

picture

Освітленням "стежки" і облаштуванням спортивних майданчиків робочі будуть займатися вже в другу чергу. Зараз йде підготовка майданчиків для установки спортивних тренажерів.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що в чотирьох районах Києва облаштують нові сквери, які планують зробити сучасними просторами для відпочинку і дозвілля киян та гостей столиці. Детальніше читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло, що в центрі Києва з'явилися нові камені спотикання. Мета "кам'яній" - звернути увагу людей до долі загиблих від репресій нацистів. Детальніше читайте в матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися