Київська міська електричка зупинила рух: деталі

У столиці тимчасово скасували рейси київської міської електрички

Столичні транспортники тимчасово зупинили рух низки рейсів київської міської електрички – причиною стали технічні неполадки. Про це повідомили у прес-службі комунального підприємства "Київпастранс".

Повідомляється, що 27 жовтня скасовуються рейси міської електрички під номерами 7304, 7311, 7312 та 7319. Причиною стали технічні труднощі. Комунальники вибачилися за тимчасові труднощі та неполадки.

Нагадаємо, що у Києві незабаром планують підняти вартість разового проїзду у громадському транспорті та метрополітені. Собівартість однієї поїздки у підземці перевищує 20 гривень. Про це повідомив перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник у коментарі "Громадському радіо".

За словами чиновника, сума нового тарифу становитиме понад 8 гривень, проте не перевищуватиме 20 гривень за одну поїздку. Він зазначив, що останнє подорожчання вартості проїзду у Києві було влітку 2018 року. Чиновник наголосив, що вартість електроенергії значно підвищилася з того часу.

Також Поворозник сказав, що місто всіма силами відкладало подорожчання проїзду у транспорті, однак, щоб не підвищувати тарифи на опалення, влада змушена ініціювати подорожчання проїзду.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися