У Києві перенесли ремонт Південного мосту: подробиці

Столичні комунальники перенесли на 2022 рік ремонт та перекриття Південного мосту

На столичному Південному мосту, який сполучає лівий та правий берег міста, перенесли ремонт деформаційних швів на естакаді з боку Видубичів на 2022 рік. Про це повідомили у прес-службі комунальної корпорації "Київавтодор", повідомляє видання "Сегодня".

Відомо, що на початку жовтня на естакаді Південного мосту з боку правого берега планувалося розпочати заміну деформаційних швів, проте шляховики не вийшли на ділянку, які мали намір перекрити. Комунальники заявили, що на прохання киян масштабний ремонт було перенесено, щоб не перекривати міст і не створювати величезних заторів.

Ще однією причиною стало погіршення погоди, про яке попередили синоптики. Самі роботи із заміни деформаційних швів перенесено на квітень 2022 року. Це необхідно для якісного виконання робіт. Для заміни швів буде розібрано половину естакади.

Нагадаємо, що на трасі державного значення сполученням Київ-Луганськ-Ізварино планують побудувати нову ділянку за 5 мільярдів гривень. Йдеться про нову дорогу на Дніпропетровщині. Про це стало відомо з тендеру, який опубліковано у системі державних закупівель "Prozorro".

Відомо, що ця ділянка з'єднає вулицю Кайдацький шлях у Дніпрі з трасою Київ-Луганськ-Ізварине. Департамент житлово-комунального господарства Дніпропетровської обладміністрації уклав договір із компанією "Автомагістраль-Південь", сума контракту складає 5,1 мільярда гривень.

Також буде збудовано дві нові транспортні розв'язки – на вулиці Маяковського та на Криворізькому шосе, через проспект Свободи та промислову зону буде збудовано естакаду. Роботи планують закінчити до 1 листопада 2024 року.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися