На трасі Київ–Харків завершили ремонтні роботи (Фото)

На трасі державного значення Київ-Харків завершили чергову ділянку

На трасі державного значення сполученням Київ-Харків-Должанський завершили ремонтні роботи на черговій ділянці магістралі. Про це на своєму Telegram-каналі повідомив представник проекту "Велике будівництво" Юрій Голік.

Відомо, що на трасі М-03 Київ–Харків–Должанський відремонтували чергову ділянку — йдеться про 208 кілометр дороги на Полтавщині. Дорожники повністю оновили покриття траси, встановили нові знаки та нанесли дорожню розмітку.

Нагадаємо, що на трасі державного значення Р-08 сполученням Немирів-Ямпіль, яка є частиною міжнародної магістралі Київ-Кишинів, продовжують будувати нове покриття.

У Вінницькій області оновили ділянку траси Немирів-Ямпіль між Немировим та Великою Бушинкою, шляховики повністю оновили покриття траси, встановили дорожні знаки та нанесли нову розмітку.

В "Укравтодорі" зазначили, що траса "Київ — Кишинів" є найкоротшою дорогою зі столиці України до Молдови. На цій трасі відремонтували 116 кілометрів ділянки "Немирів - Ямпіль".

Будівельні роботи велися в рамках президентської програми "Велике будівництво". Маршрут траси проходить через Київську, Житомирську та Вінницьку області. Дорога "Київ — Кишинів" також оминає невизнану Придністровську республіку.

За словами заступника голови Служби автомобільних доріг України Андрія Івка, на трасі "Київ — Кишинів" шляховики також планують збудувати міст через річку Дністер та завершити ремонт дороги за маршрутом "Виступовичі — Житомир — Могилів-Подільський".

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися