У Києві пацієнт covid - 19 встановив сумний рекорд за тривалістю лікування

В Киеве самое длительное стационарное лечение коронавируса заняло 41 день

У Києві найтриваліше стаціонарне лікування коронавірусу зайняло 41 день. Швидше одужують діти та молоді люди. Про це на брифінгу повідомив мер столиці Віталій Кличко, передає LB.ua.

"Але у нас є і приємні рекорди - нещодавно коронавірус подолала жінка, якій 93 роки. Днями її виписали з лікарні. Раніше вилікувалася жінка, якій 95 років", - повідомив Кличко.

Мер також додав, що за минулу добу виявили 132 нових хворих. За весь час у Києві померло 132 людини, захворіло – 7932, а видужало 2877.

Нагадаємо, одужання від коронавірусу в середньому триває від 13 до 22 днів. Від контакту з вірусом до появи симптомів може пройти від 2 до 14 днів, в середньому — 5.

Раніше ВООЗ дотримувалося позиції про необхідність носіння масок. Проте в оновленому документі, опублікованому ВООЗ, організація змінила свою точку зору. Хоча маски все ще допомагають скоротити поширення захворювання, їх носіння недостатньо. Немає доказів того, що маска запобігає інфікуванню здорової людини новим коронавірусом, йдеться в рекомендації.

Видання "Коментарі" розповіло, чому в Києві знизилася кількість хворих коронавірусом.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися