У Києві з 1 серпня можуть закрити ресторани і ТРЦ

Після введення адаптивного карантину Київ може опинитися в "червоній зоні"

У Києві ситуація з поширенням коронавіруса наближається до "червоної зони". У зв'язку з цим в місті можуть заборонити роботу громадського транспорту, закрити кафе і ТРЦ. Про це в ефірі РБК-Україна повідомив голова столичної Госпродпотребслужбы Олег Рубан

За його прогнозами, до 1 серпня, коли в країні запрацює новий адаптивний карантин, столиця опиниться на межі між "помаранчевої" та "червоною зоною".

Зазначимо, Україну планують поділити на чотири зони карантину - зелену, жовту, помаранчеву і червону. Якщо столиця все-таки потрапить в "червону" зону, то там знову можуть ввести ряд обмежень, які поширюються на роботу транспорту, ТРЦ і роботу кафе і ресторанів.

Нагадаємо, з 1 серпня Україну поділять на чотири вищезгадані карантинні зони. Регіони з найменшою захворюваністю Covid-19 будуть в "зеленій" зоні, а області зі значним поширенням у "помаранчевої" та "червоною". При зниженні чи зростанні захворюваності регіон буде потрапляти в "жовту" зону.

За даними глави Моз Максима Степанова, сьогодні, 31 липня, відбудеться засідання, на якому розподілять регіони на чотири зони, виходячи з епідемічної ситуації.

Раніше "Коментарі" розповіли про новий антирекорд столиці за кількістю заражених.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися