На Київщині після реконструкції відкриють вулицю (ФОТО)

Наступного тижня з'явиться можливість відкрити вулицю для проїзду автомобілів

У місті Ірпінь, що на Київщині, планують відкриття ділянки вулиці Садової, на якій проводився капітальний ремонт. Про це повідомляється в пресслужбі Ірпінської міської ради, повідомляє видання "ITV".

За інформацією джерела, до кінця цього тижня ділянка вулиці Садової в Ірпені від Соборної до Української має бути асфальтована. Роботи продовжуються зараз дуже активно. На цей момент робітники вже замінили труби водопостачання, уздовж вулиці облаштували паркомісця.

picture

Як повідомив мер міста Ірпінь Олександр Маркушин, до кінця тижня ремонтники заасфальтують участю, і наступного тижня вже буде можливість відкрити вулицю Садову для проїзду автомобілів.

Зазначимо, що капітальний ремонт на вулиці Садовій розпочався після завершення реконструкції вулиці Соборної. Тоді міський голова заявив, що у планах є облаштування паркомісця вздовж дороги, як це було зроблено на вже готовій Соборній вулиці.

У пресслужбі Ірпінської міської ради поділилися фотографіями з вулиці Садової, де проходить капремонт.

picture


Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що на Київщині зробили новий зелений гай. У висаджуванні дерев брала участь міська влада та місцеві жителі. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Києві облаштують мінісквер та обирають для нього назву. Основною ідеєю наповнення незадіяної території є створення комфортного та затишного місця, де городяни могли б проводити час. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Андрей

1 листопада 2021, 10:34

Какая победа! На Соборной 200 метров тошнили 4 месяца. Теперь на Садовой 150 метров пиарят так, как будто пол города заасфальтировали!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися