У Київській області зробили новий зелений гай (ФОТО)

У висаджуванні дерев брала участь міська влада

У місті Українка, що в Обухівському районі Київської області, у рамках підтримки екоініціативи Президента "Зелена країна" з'явився новий зелений гай. Про це повідомляється у пресслужбі Обухівської районної державної адміністрації.

За інформацією джерела, Обухівська РДА разом з Обухівським лісництвом "ДП "Київський лісгосп" здійснили висадку дубів та кленів на території набережної в Українці.

У створенні нової зеленої зони у місті взяла участь міська влада та представники Обухівської РДА. Разом з ними висаджуванням дерев займалися небайдужі місцеві жителі, які багато років тому під час шкільної толоки посадили тут тополі, а тепер могутніми деревами заклали новий дубовий гай.

У пресслужбі Обухівської РДА зазначають, що кожен охочим може приєднатися до створення зелених зон. Для цього необхідно зареєструватись на участь в акції "Створюємо ліси разом". Для учасників проведуть безкоштовне навчання та нададуть посадковий матеріал.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що у Києві облаштують мінісквер та обирають для нього назву. Основною ідеєю наповнення незадіяної території є створення комфортного та затишного місця, де городяни могли б проводити час. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у семи районах Києва з'являться нові парки та сквери. Загалом планують провести доброустрій на 14 локаціях. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися