У Києві зупинили рух тролейбусів на проспекті Героїв Сталінграда: подробиці

У столиці до кінця листопада зупинили рух тролейбусів на проспекті Героїв Сталінграда

В Оболонському районі столиці з 1 по 30 листопада змінили рух тролейбусів на проспекті Героїв Сталінграда через капітальний ремонт магістралі. Про це повідомили у прес-службі комунального підприємства "Київпастранс".

Відомо, що буде змінено маршрути тролейбусів під номерами 24 та 34. Йдеться про закриття ділянки руху від вулиці Маршала Тимошенко до вулиці Героїв Дніпра. Для зручності пасажирів маршруту буде надано номер 34-К.

Нагадаємо, що в столиці з сьогоднішнього дня вводиться правило єдиного швидкісного режиму на дорогах для всіх водіїв. Центр організації дорожнього руху вже демонтував знаки щодо обмеження максимальної швидкості до 80 кілометрів на годину. Про це на своєму Telegram-каналі повідомив заступник голови Київської міської державної адміністрації Костянтин Усов.

За його словами, зміни торкнулися Набережного шосе, Наддніпрянського шосе, Московського шосе, проспекту Бажана, вулиці Саперно-Слобідська, вулиці Набережно-Рибальської від Гаванського мосту до вулиці Електриків, а також проспекту Шухевича від Північного мосту до вулиці Бальзака.

Чиновник нагадав, що з 1 листопада до 1 квітня максимально дозволена швидкість на цих ділянках руху становить 50 кілометрів на годину, крім ділянок, де максимальна швидкість нижча.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.

Джерело: https://t.me/kyivpasstrans


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися