У Києві відкрили новий спортмайданчик: як він виглядає (ФОТО)

Кошти на ремонт стадіону було закладено у програму соціально-економічного розвитку столиці

На Троєщині відкрили багатофункціональний спортивний майданчик. Вона розташована на вулиці проспект Маяковського, 17-В. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила заступник голови Київської міської державної адміністрації Ганна Старостенко.

За її словами, рік тому місцеві жителі звернулися з проханням оновити стадіон, який тривалий час був у поганому стані. Містяни хотіли, щоб у них з'явилося місце, де і дорослі, і діти могли б займатися спортом, грати в різні ігри, а також проводити турніри з футболу, волейболу чи баскетболу.

"Ми заклали у програму соціально-економічного розвитку столиці кошти на ремонт стадіону і цього року відремонтували його, замінили сітку, пофарбували, облаштували та навіть зібрали всіх охочих на толоку", - пише на своїй сторінці у Facebook Старостенко.

Також заступник голови Київської міської державної адміністрації опублікувала на своїй сторінці фотографії з офіційного відкриття оновленого спортивного майданчика.

picture

Першого дня відкриття на спортмайданчику відбувся матч з волейболу. Про це повідомляється на сторінці Troeschina Live у Facebook. Там же опублікували відео із цього матчу.


Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що у Києві відкрили новий майданчик для вигулу собак. Територія майданчика огороджена огорожею. Тому господарі зможуть безпечно відпускати своїх тварин. Також тут є тренувальна зона для собак. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Кличка повідомили, що підтримують громадську ініціативу щодо створення парку "Осокорки". Йдеться про створення комфортного простору для відпочинку довкола озера Тяглі. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися