У Києві відкрили новий майданчик для вигулу собак (ФОТО)

Нова локація відкрита у Дніпровському районі

У столиці облаштували ще одне місце, де городяни матимуть змогу вигулювати своїх собак. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив Генеральний директор КО "Київзеленбуд" Олексій Король.

За словами джерела, новий майданчик для вигулу тварин з'явився у Дніпровському районі, в оновленому парку "Радунка". Проєктом займалися КП "Київська міська лікарня ветеринарної медицини", КО "Київзеленбуд" та КП з УЗД Дніпровського району.

picture

Олексій Король зазначає, що під час проведення капітального ремонту парку місцеві жителі попросили облаштувати місце для вигулу собак. Тепер разом зі своїми вихованцями кияни зможуть комфортно гуляти новою локацією.

Територія огороджена парканом. Тому господарі зможуть безпечно відпускати своїх тварин. Також тут є тренувальна зона для собак. Відвідувачів цієї локації просять забирати за своїми тваринами. Для цього на вході встановлено спеціальний контейнер для сміття.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що у Києві з'явився новий майданчик для вигулу собак у Дніпровському районі. У "Київзеленбуді" зазначили, що за останні кілька років їм удалося зробити понад десять подібних майданчиків території Києва. Незабаром майданчики для собак з'являться у кількох парках міста. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що Кличко повідомили, що підтримують громадську ініціативу зі створення парку "Осокорки". Йдеться про створення комфортного простору для відпочинку довкола озера Тяглі. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Рома

29 жовтня 2021, 21:57

Теперь есть куда собачатникам выводить срать свое тупое шавло

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися