У Києві відкрили новий майданчик для вигулу собак (ФОТО)

Незабаром планується відкриття ще кількох подібних майданчиків

До Дня захисту тварин у Києві було відкрито новий майданчик для вигулу і тренувань собак. Про це повідомляється на сторінці комунального об'єднання "Київзеленбуд" в Facebook.

picture

Майданчик розташований у Дніпровському районі, поруч в парком Перемоги. Її площа становить 300 кв.м. Повідомляється, що нове місце для вигулу собак було побудовано КП "Київська міська лікарня ветеринарної медицини" спільно з "Київзеленбудом" і КП СЗН Дніпровського району на прохання громадськості.

picture

Тут у господарів є можливість вигулювати свого вихованця без повідця і дати йому повну свободу. Однак деякі правила все ж слід дотримуватися. Одне з найважливіших - прибирання за собаками. На вході на майданчик для власників тварин висить велика пам'ятка про те, чому важливо прибирати за своїми собаками і яким чином це краще зробити.

picture

Гендиректор "Київзеленбуду" зазначив, що за останні кілька років їм вдалося зробити понад десяти майданчиків для вигулу собак на території Києва. Незабаром, за його словами, подібні об'єкти з'являться в парках "Радунка", "Орлятко", на Троєщині ".

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" інформувало читачів про те, що на Оболоні починають капремонт парку біля озера. Вже було презентовано проєкт ремонтних робіт. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що одна з найзнаменитіших скульптур Києва заговорила українською. Детальніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися