На Київщині сотні будинків залишаться без світла: список адрес

Графік планових відключень електроенергії

У Білоцерківському районі 1 листопада відбудеться планове відключення світла. Сотні будинків сьогодні залишаться без електропостачання. Причиною цього стануть ремонтні роботи. Про це повідомили у пресслужбі ДПЕК "Київські регіональні електромережі".

Відключення електропостачання сьогодні відбудеться у наступних населених пунктах: село Глибочка, село Озерна, село Чупира, село Межове, село Піщана, місто Узин, а також у місті Біла Церква. Повідомляється, що в деяких будинках світло буде відключено з 8:00 до 18:00, а в деяких з 8:00 до 19:00 та з 8:00 до 20:00.

Список адрес, за якими сьогодні пройде планове відключення електроенергії:

picture

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, яка погода очікує мешканців Києва та Київської області з 1 по 5 листопада. До кінця тижня, за прогнозом синоптиків, дощів та похолодання не очікується. Навпаки, городянам очікується потепління. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло, що з 1 листопада через ремонт на Героїв Сталінграда змінять маршрути тролейбуси. Орієнтовно до 30 листопада рух тролейбусів проспектом Героїв Сталінграда на ділянці від вулиці Маршала Тимошенко до вулиці Героїв Дніпра буде закрито. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися