У Київській області встановлять льодову арену на зимовий період

Рішення було ухвалено на засіданні виконкому Української міської ради.

У місті Українка, що на Обухівському районі Київської області, планують облаштувати нову зону відпочинку та розваг для городян — льодову арену. Про це повідомляється у пресслужбі Української громади.

За інформацією джерела, встановлення льодової ковзанки планується на площі Красноштана поблизу палацу культури "Енергетик" по вулиці Дніпровський проспект. Це рішення було ухвалено на засіданні виконкому Української міської ради.

Так, на площі буде встановлена ​​льодова арена, а також комплекс споруд для обладнання, а також для перевдягання та перевзуття відвідувачів з можливістю прокату ковзанів. Розмір льодової арени становитиме 20Х40. Працюватиме він лише в зимовий період.

У пресслужбі також зазначили, що ковзанку планую облаштувати декоративним підсвічуванням, щоб можна було кататися та у вечірній час. Точної дати відкриття та графік роботи льодової арени поки не повідомляють.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що у Києві запустили святковий ретропоїзд. Перед відправленням поїзда відвідувачам пропонують переглянути театралізовану екскурсію з візуалізацією ключових подій історії залізниці України. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у столиці головна ялинка країни буде огорнута бісером. Один із головних символів Нового року прикрасять іграшками із 8-сантиметровим діаметром. Їх буде 20 тисяч. При цьому, 75% – червоного кольору та 25% – золотого. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися