У Києві запустили святковий ретропоїзд

В "Укрзалізниці" розповіли про маршрут до Дня залізничника

У Києві запустили святковий ретропоїзд, який курсуватиме 4 листопада та присвячений до Дня залізничника. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію "Укрзалізниці".

Ретропоїзд курсуватиме 4 листопада кільцевим маршрутом від залізничної станції "Київ-Пасажирський" через станції "Київ-Волинський", "Почайна", "Дарниця", "Київ-Деміївський". Зупинятися на перелічених станціях поїзд не буде.

Відправлення ретропоїзду о 12:50, прибуття на станцію Київ-Пасажирський о 15:19. Перед відправленням поїзда о 12:15 відвідувачам пропонують подивитись театралізовану екскурсійну програму з візуалізацією ключових подій історії залізниці України.

Окрім того, за наявності квитка на ретропоїзд можна безплатно відвідати Музей залізничного транспорту. Заклад розташований поруч із Південним вокзалом. Вартість квитка на ретропоїзд становить 62,68 гривні. Придбати його можна у залізничних касах столичного вокзалу або онлайн.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що зі столиці України до столиці Польщі відновлюється курсування поїзда "Київ — Варшава". Залізничне сполучення між Києвом та Варшавою припинили минулої весни через локдаун. Курсування поїзда "Київ — Варшава" відновлене з 4 листопада. Зі столиці України поїзд відправлятиметься о 18:48 та прибуватиме до столиці Польщі о 09:02. З Варшави відправлення поїзду о 17:10 з прибуттям до Києва об 11:00.

Нагадаємо, міжнародне пасажирське сполучення між столицею України та Польщею відновили 10 жовтня. З цієї дати почав щоденно курсувати поїзд "Київ — Львів — Перемишль".

Читайте також, що до Києва прибув електропоїзд виробництва швейцарської компанії Stadler

Джерело: https://t.me/UkrzalInfo/779


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися