З Києва відновили швидкісні поїзди до Польщі (ВІДЕО)

Українські прикордонники показали процедуру контролю

Зі столиці України відновили міжнародне залізничне сполучення з Польщею. Як оформлювали пасажирів на кордоні показали у Державній прикордонній службі України (ДПСУ), передають "Коментарі".

Перших пасажирів потяга з України до Польщі оформили прикордонники Львівського загону Держприкордонслужби. Прикордонний контроль в Україні на відновленому міжнародному залізничному сполученні з Польщею пройшов 101 пасажир швидкісного потяга. Оформлення провели під час руху поїзду між станціями "Львів — Мостиська-2".

За даними ДПСУ, такий же порядок оформлення застосували до пасажирів зворотного рейсу. У відомстві зазначили, що під час в’їзду в Україну українські прикордонники перевіряли ще й дійсність документів про вакцинацію від коронавірусу.

Першим потягом до Польщі попрямували переважно українці. Серед пасажирів були лише двоє громадян Польщі та один – Грузії, зазначили у ДПСУ. Першим рейсом з Польщі в Україну прибули п’ятеро іноземців з Нідерландів, Німеччини та Польщі.


Нагадаємо, з 10 жовтня поїзд "Київ – Львів – Перемишль" курсуватиме щоденно.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що угорська бюджетна авіакомпанія WizzAir відновила рейси з Києва до польського Катовіце та італійського Неаполя, а також з Одеси до Абу-Дабі. 

Читайте також, яка країна у Карибському морі може стати ближче для українців.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися